Ziyaretlerimiz

Sivas Serinyayla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği (SEYDER) in düzenlediği Hacı Bektaş-ı Veli ziyaretine katıldık.

Ziyaret hakkında bilgi veren Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, “Adana ve Ankara da yaşayan Serinyayla ve Yassıpınar’lı hemşehrilerimizin 11 minibüsle katıldılar. Bizde Serinyayla ve Yassıpınar’ dan 2 minibüsle katıldık'' dedi.

Başkan Akbulut, '' Hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik içinde görmekten memnun olduk. İslam tarihinin büyüklerinden Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’yi ve büyük halk ozanlarımızdan Aşık Mahsuni Şerif i ziyaret etmek fırsatını bize veren başta ( SEYDER) Dernek Başkanı ve Yönetim Kuruluna tüm katkı sunan hemşehrilerimize, bizi ziyaret ederek onurlandıran Belediye Başkanına teşekkür ederim. '' şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ